Cenzaa®

Cenzaa® is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert. 

In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid.

Beauty from Within


De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa behandelen en ontwikkelen we met de Inside & Outside visie onze hoogwaardige producten.

Met de unieke Cenzaa huidanalysewordt de huidconditie en eventuele huidproblemen met mogelijke onderliggende oorzaken achterhaald. De huid wordt letterlijk in kaart gebracht om zo een stappenplan op te stellen voor een gezonde huid. 

Cenzaa biedt geavanceerde en effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur.

Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science en Nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen.

Cenzaa heeft als eerste ter wereld het PCN2®-system toegevoegd aan haar producten. Een zeer geavanceerde innovatie waarbij vier technologieën verenigd zijn tot ongeëvenaarde cosmedische producten met ultieme wellness beleving.

Cenzaa love your skin jenneke
Cenzaa hartje schoonheidssalon

Where beauty begins

 

Samen met Cenzaa zorg ik met veel liefde voor uw huid en uw dagelijkse verzorgingsritueel. 

Aangezien Cenzaa en ik streven naar het hoogst haalbare resultaat zijn de hoogstaande kwalitatieve producten die ik in mijn salon gebruik verpakt in zuurstof dichte verpakkingen, waardoor de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden blijven en daarmee kwaliteitkan worden gegarandeerd.

Ik nodig u graag uit in de wereld van Cenzaa waar u, bij “schoonheidssalon Jenneke“, het complete programma vindt.

Kijk voor meer informatie over Cenzaa® op de website van Cenzaa